Professionele snelle service voor preventie en storingen

Verwarming (service / onderhoud)

De problemen zijn vaak erg vervelend als uw verwarming het in de winter niet goed doet of als u een lekkage heeft. Wij zijn meestal snel terplekke in de regio Limmen, Castricum, Heiloo, Uitgeest en Akersloot om de problemen met water of uw verwarming op te lossen. De meeste storingen komen voor bij CV ketels die niet goed onderhouden worden. Voorkom ellende en maak een afspraak met JAK Limmen over een service abonnement. Hierbij onderhouden wij uw ketel vakkundig en in geval van een storing doen wij er alles aan om u snel te helpen.

Het service abonnement brengt in geval van een storing kostenvoordelen met zich mee. Vraag Eugenie Jak over de verschillende mogelijkheden.


Verstopping / ontstopping Riolering

Ook beschikken wij over een ontstoppingswagen. Als uw riolering is verstopt kunnen wij deze met hoge druk doorspuiten. En er zo voor zorgen dat al uw water weer keurig het riool in verdwijnt.

Riool camera inspectie

Mocht de riolering meerdere malen verstopt raken kunnen wij door middel van een camera inspectieonderzoek doen in uw riolering. Ook kunnen wij het verloop van uw riolering grotendeels in kaart brengen voor bv, als u op de riolering zou willen aanhelen t.b.v. een eventuele verbouwing etc.

Riool lekkage opsporen.

Is uw riool lek en het lek is niet te lokaliseren? Wij kunnen uw riolering onder rook zetten en zo constateren waar het probleem zich bevindt.

Infrarood / thermo grafisch onderzoek

Voor kleine oppervlakte lekkages oppervlaktelekkages in dak, waterleiding en cv installaties cv-installaties kunnen wij een thermografisch onderzoek uitvoeren. Ook kunnen wij uw vloerverwarmingsinstallatie controleren op obstructies, lekkages en verlies van warmte enz.

PDF Icon
Algemene Voorwaarden


 

 
 
 
© 2012 Jak Limmen. All rights reserved. Webdesign Zealot B.V.